Wat je nog over mij zou willen weten.....

Hallo lieverd,

Ik ben Nelleke moeder van vijf kinderen en Holistisch therapeut.

Vanwege een lange geschiedenis met de nodige hulpverlening en te weinig vooruitgang ben ik in contact gekomen met iemand die Reiki behandelingen gaf, ik werd hier zo rustig van in mijn hoofd dat ik dat zelf ook wel wilde onder andere voor mijn kinderen, deze zijn vaak druk en ik heb er de handen aan vol.

Vervolgens raakte mijn vriend in een diepe depressie en ook daar liepen we hopeloos vast in een netwerk van hulpverlening die de situatie eigenlijk enkel erger maakten en ik besloot dat het anders moest, ik ging op zoek naar rust in mijn hoofd en via facebook kwam er vervolgens een advertentie voor een Reiki 1 cursus. Dit was mijn kans, ik voelde dat dit ons een uitweg ging bieden en dat blijkt nu na twee jaar ook werkelijk zo te zijn!!!

Na mijn eerste reiki cursus; Reiki 1  voelde ik zoveel veranderen bij mezelf dat ik ook Reiki 2 ben gaan doen, aan het eind van die cursus gaf de instructeur aan dat ze ook een opleiding van een jaar aanbood als vervolg van Reiki 1 en 2 hiermee zou je dan verder holistische ontwikkelingen doormaken en ja ook die ben ik gaan volgen inmiddels ben ik holistisch therapeut en Reiki master ik volg nu een opleiding om Reiki trainer te worden want er is niks mooier dan deze kennis van energie met anderen te mogen delen!! Natuurlijk geef ik ook behandelingen en dien ik als brug voor jou als klant om de energie te voelen en de veranderingen te ondergaan net als ik ervaren heb, hoe mooi zou het zijn als je veel kwalen zelf kan genezen? Geweldig!! ik behandel bijna mijn hele gezin er we hebben grote veranderingen doorgemaakt. 

Volg mij op Social Media:

Holistisch therapeut houdt in dat ik naar het hele probleem kijk en behandel daar waar nodig, ik gebruik hier heel graag essentiele olieën bij en edelstenen, ook lees ik kaarten intuïtief en maak ik gebruik van klankschalen en koshi’s (windorgels)

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jou kan doen neem gerust contact op, liefst via whatts-app of mail want tijdens behandelingen en opleidingen ben ik telefonisch niet bereikbaar.​

Liefs Nelleke

Opleiding 1 : Reiki Master

Met deze Reiki graad maak je de cirkel rond en is je kracht op zijn sterkst waardoor je energie maximaal doorstroomt.

 

Opleiding 2: Holistisch therapeut

Tijdens deze opleiding van een jaar heb ik geleerd een probleem of uitdaging zo compleet mogelijk te zien en op te lossen dus het probleem bij de angel aan pakken wat soms verrassende resultaten geeft, dit alles met behulp van edelstenen, essentiële oliën, koshi’s en klankschalen. Zelfs intuïtief kaartlezen hoort daarbij geweldig wat er dan soms boven komt drijven en je erachter komt hoe een fysiek probleem ontstaat.

Opleiding 3: Aromatouch en Equineoiltouch

Tijdens deze twee dagen heb ik geleerd massages te geven met essentiële oliën aan mensen (aromatouch) en aan paarden ( equineoiltouch), deze massage is ter bevordering van rust en je immuunsysteem, je spieren en botten worden ondersteunt en je positieve gevoel word aan gewakkerd. Deze massages zijn volgens vast protocol en geef ik met de oliën van DõTERRA

Hoe klanten mij ervaren

Nelleke denkt na over oplossingen. en wat ze bied heeft bij mij geholpen

Petra Tieben

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

ik ga graag samen met jou de uitdaging aan om problemen te verminderen